کشمش، سلطانها و مویز همه انواع میوههای خشک محبوب هستند، به طور خاص، مویز آفتابی انواع مختلفی از انگور خشک هستند.
سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهای ضروری هستند و در غذاهای مختلف در سرتاسر جهان در غذاهای شیرین و خوش طعم استفاده میشوند.
با وجود محبوبیت آنها، هنوز سردرگمی زیادی در مورد این خوراکی های خوشمزه وجود دارد.
این مقاله تفاوت بین کشمش، سلطانی و مویز را توضیح می دهد.
آنها انواع مختلفی از انگور خشک هستند
به عبارت ساده، کشمش، سلطانی و مویز انواع مختلفی از انگور خشک هستند.
با این حال، درک تفاوت بین این سه می تواند گیج کننده باشد، به خصوص برای کشمش و سلطان ها، زیرا تعاریف آنها در نقاط مختلف جهان متفاوت است.
در ایالات متحده، اصطلاح “کشمش” هم به کشمش و هم به سلطان اطلاق می شود. برای تمایز این دو، سلطان ها را کشمش طلایی می نامند.
در سطح بین المللی، این یک داستان متفاوت است. در اکثر کشورها، از جمله انگلستان، کشمش و سلطانیه بر اساس نوع انگور و روش فرآوری مورد استفاده، متمایز می شوند.
اصطلاح “انگور فرنگی” همچنین برای انواع توت های خانواده انگور فرنگی مانند توت قرمز و توت سیاه به کار می رود.
برای جلوگیری از سردرگمی، در این مقاله طبق تعاریف بین المللی به کشمش و سلطانیه اشاره می شود.
کشمش نوعی انگور است که حدود سه هفته خشک شده است. انگور با خشک شدن تیره می شود که رنگ قهوه ای تیره را به کشمش می دهد.
طیف وسیعی از انواع انگور برای تهیه کشمش استفاده می شود. اندازه، طعم و رنگ به نوع انگور مورد استفاده بستگی دارد.
در ایالات متحده، کشمش معمولا از نوع تامپسون بدون دانه تهیه می شود.
با این حال، در استرالیا، کشمش به طور انحصاری از انواع انگور بزرگتر از جمله مسقط، لکسیا و کراس والتهام تهیه می شود و به همین دلیل اغلب بزرگتر از انگور است.
کشمش تیره رنگ، بافت نرم، طعمی شیرین و به طور معمول بزرگتر از سلطانی و مویز است.