تفاوت بین سرامیک و چینی چیست؟
پرسلن و سرامیک هر دو مشابه و کاملا متفاوت هستند پرسلن و سرامیک هم از نظر تولید و هم از نظر مواد اولیه به کار رفته در ترکیب آنها با یکدیگر تفاوت دارند.
دمای پخت محصولات سرامیک کف پذیرایی کمتر از محصولات چینی است بنابراین متخلخل هستند، یعنی در برابر آب نفوذپذیر هستند با توجه به این خواص، ترک هایی در لعاب به دلیل استفاده طولانی مدت از محصولات سرامیکی و جذب آب ایجاد می شود.
ترک خوردگی لعاب استفاده شده هم از نظر بهداشتی و هم از نظر بهداشتی یک مشکل جدی است بقایای مواد غذایی که بین لعاب ترک خورده ته نشین می شوند، محصول را به مرور زمان در طبقه ای ناسالم قرار می دهند.
فقط استفاده مکرر از محصول باعث ترک خوردن لعاب نمی شود از آنجایی که سرامیک محصولی با دمای پخت پایین است، در برابر ضربه های شدید مقاوم نیست در هر صورت پرسلن محصولی بسیار بادوام و سالم تر از سرامیک است این یکی از دلایل اصلی گرانی پرسلن نسبت به سرامیک است.
از طرفی سرویس های غذاخوری چینی، ظروف صبحانه چینی، قوری چینی و بسیاری دیگر از ظروف چینی که امروزه تولید می شوند و یا از کشورهای دیگر آورده می شوند با قیمت های بسیار مناسب عرضه می شوند.
آیا می خواهید مقاله ما در مورد پیشنهادات لیوان و فنجان برای عاشقان قهوه را مرور کنید؟
طراحی و تجهیز میزی که در آن یک غذا یا قهوه خوب سرو می شود به اندازه طعم یک غذا یا قهوه زیبا و لذیذ که تا چهل سال به یادگار می ماند، اهمیت دارد. یک وعده غذایی سالم با موادی که برای تهیه آن استفاده می شود شروع می شود و با بشقاب سرو به پایان می رسد. بشقاب چینی باید روی میز ترجیح داده شود، زیرا چینی سالم است.
تخمین زده می شود که ظروف چینی که توسط بازرگانان پرتغالی به ویژه مارکوپولو به اروپا آورده شده است از کلمه لاتین “Porsella” به معنای صدف گرفته شده است.
چینی محصولی است که فقط از مواد اولیه طبیعی تهیه می شود، از این مواد اولیه سفیدی به دست می آورد، با حرارت 1400 درجه به دست می آید، قابلیت عبور نور دارد و برای سلامتی مضر نیست.
چینی ها بر اساس مواد اولیه موجود در آن، نسبت این مواد و درجه پخت طبقه بندی می شوند اساساً می توان آن را به چینی سخت و نرم تقسیم کرد کائولن زیاد به کار رفته در محتوای آن و لعاب فلدسپات تشکیل شده در دمای بالای 1400 درجه از مهم ترین ویژگی های پرسلن سخت است.
دمای بالای تشکیل لعاب باعث دوام پرسلن سخت می شود چینی نرم که دارای کسر کائولن کمتر و دمای تشکیل لعاب کمتری است، سختی مکانیکی و مقاومت ضربه ای کمتری نسبت به پرسلن سخت دارد.