فواید شگفت انگیز پیاز برای سلامتی دست کم گرفته شده است
اگر هرازگاهی از ریختن اشک نمی ترسید، این غذای فوق العاده همسایه را به انباری خود اضافه کنید.
پیاز داغ چیپسی نه تنها به دلیل طعم دلپذیر، بلکه به دلیل خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی آن، یک غذای اصلی در بسیاری از فرهنگ ها است.
علاوه بر این، قدرت آنتی اکسیدانی آن می تواند از انواع سرطان ها و بیماری های قلبی عروقی جلوگیری کند.
با این حال، بهترین چیز در مورد پیاز این است که به سختی می توانید از سبزیجات دیگری به این روش همه کاره و ساده استفاده کنید. با پیاز می توانید غذاهای شور و یا حتی شیرین زیادی را سرو کنید.
اما به یاد داشته باشید، اگر قصد دارید بعد از غذا خوردن، دندان های خود را مسواک بزنید!
طبق مطالعات انجام شده، مصرف ۲ تا ۳ پیاز بزرگ در هفته ایده آل است. بنابراین می توانید روزانه 1/3 پیاز بخورید تا به فواید سلامتی بهینه برسید.
عوارض پیاز چیست؟
مقامات بهداشتی پیاز را تا زمانی که فرد مورد نظر حساسیت یا عدم تحمل نداشته باشد بی خطر می دانند.
آیا پیاز بدن را تمیز می کند؟
پیاز دارای اثرات ضد باکتری، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قوی است و بدن شما را تمیز می کند.
آیا پیاز هنگام پختن مواد مغذی خود را از دست می دهد؟
پخت و پز می تواند به ترکیبات آلی گوگرد موجود در پیاز آسیب برساند. با این حال، سایر مواد مغذی و پلی فنول ها از بین نمی روند. اگر آنها را خام دوست ندارید، پیاز را مانند سیب زمینی بپزید. به این ترتیب، ترکیبات گوگرد فعال باقی می مانند.
اگرچه پیازهای گونه Allium fistulosum فقط پیازچه و پیاز سبز را تشکیل می دهند، هر پیاز جوان بسته به سن گیاه می تواند در این دسته بندی ها قرار گیرد.
اصطلاحات پیازچه و پیاز سبز بیشتر به سن گیاه اشاره دارد. اگرچه برخی از گونه های پیاز فقط پیاز یا پیاز سبز تولید می کنند، اما می توان آنها را از انواع دیگر پیاز تهیه کرد.