کربوهیدرات خلال سیب زمینی نوبر سبز کمی کمتر از سیب زمینی سرخ شده است، اما با حداقل تفاوت.
پروتئین قابل مقایسه است و فیبر موجود در سیب زمینی شیرین کمی بالاتر از سیب زمینی معمولی است. از دیدگاه درشت مغذی ها، هر سیب زمینی در زمین بازی کاملاً یکنواخت قرار دارد.
برای اینکه بفهمیم مهمترین تفاوت این دو سیبزمینی در کجاست، باید کمی دقیقتر به محتوای ریز مغذیها نگاه کنیم.
هر دو نوع سیب زمینی سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری هستند، اما با ترکیب متفاوتی در هر کدام.
سیب زمینی های شیرین کمی مواد مغذی بیشتری دارند، بنابراین اگر به دنبال بهترین چیز برای پول خود هستید، بیشتر از آن ها استفاده کنید.
سیب زمینی معمولی مقداری پتاسیم، ویتامین C و آهن بیشتر از سیب زمینی شیرین دارد. با این حال، آنها حاوی هیچ ویتامین A نیستند، در حالی که سیب زمینی شیرین حاوی 41٪ از RDA این ویتامین تقویت کننده سیستم ایمنی و بینایی است.
چیزی که بیشتر از سیب زمینی انتخابی شما اهمیت دارد، روش تهیه هر کدام از گزینه ها است.
سیب زمینی شیرین سرخ شده یا سیب زمینی سرخ شده در روغن تقریباً کالری در هر وعده را دو برابر می کند، با یک وعده بزرگ حاوی کالری مورد نیاز در کل وعده غذایی.
محتوای چربی و کربوهیدرات نیز در نسخههای سرخشده دو برابر میشود، زیرا این سیبزمینیها دوست دارند تمام روغن اضافی را جذب کنند.
اگر در رستوران هستید، سرخ کردنی تنها گزینه موجود است، اما از سرور خود بپرسید که چگونه سیب زمینی های خود را آماده می کنند.
درشت مغذی ها
در بحث سالم در مقابل ناسالم، درشت مغذیهای این دو غذا خیلی داستانی را بیان نمیکنند.
کالری موجود در سیب زمینی سرخ کرده 125 کیلو کالری است، در حالی که کالری سیب زمینی سرخ شده 150 کیلو کالری است.
محتوای سدیم تنها تفاوت قابل توجه بین این دو گزینه است، با سیب زمینی شیرین سیب زمینی شیرین حاوی کمی بیش از نیمی از مقدار سدیم موجود در سیب زمینی سرخ کرده کلاسیک است.