خرما خاصویی خشک منبع فروکتوز است که نوعی قند طبیعی است که در میوه ها یافت می شود (منبع 1Trusted).
به همین دلیل خرما بسیار شیرین است و همچنین طعم لطیفی شبیه کارامل دارد. آنها به دلیل مواد مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان هایی که در اختیار دارند، جایگزینی عالی برای شکر سفید در دستور العمل ها هستند.
بهترین راه برای جایگزینی خرما به جای شکر سفید، درست کردن خمیر خرما است، همانطور که در این دستور العمل آمده است. از مخلوط کردن خرما با آب در مخلوط کن درست می شود. یک قانون کلی این است که شکر را با خمیر خرما با نسبت 1:1 جایگزین کنید.
به عنوان مثال، اگر در دستور غذا به 1 فنجان شکر نیاز دارید، آن را با 1 فنجان رب خرما جایگزین می کنید.
توجه به این نکته ضروری است که اگرچه خرما سرشار از فیبر و مواد مغذی است، اما همچنان کالری نسبتاً بالایی دارد و بهتر است در حد اعتدال مصرف شود.
خرما به دلیل طعم شیرین، مواد مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان هایش، جایگزین سالمی برای شکر سفید در دستور العمل ها است.
مردم ادعا می کنند خرما دارای چند فواید دیگر برای سلامتی است که هنوز به طور گسترده مورد مطالعه قرار نگرفته است.
سلامت استخوان ها: خرما حاوی مواد معدنی متعددی از جمله فسفر، کلسیم و منیزیم است. همه اینها به دلیل پتانسیل آنها برای جلوگیری از شرایط مرتبط با استخوان مانند پوکی استخوان مورد مطالعه قرار گرفته است (منبع 1Trusted، 23Trusted Source).
کنترل قند خون: خرما به دلیل داشتن شاخص گلیسمی پایین، فیبر و آنتی اکسیدانهای پایین، توانایی کمک به تنظیم قند خون را دارد. بنابراین، خوردن آنها ممکن است از مدیریت دیابت حمایت کند (25 منبع معتبر، 26 منبع معتبر).
اگرچه این فواید بالقوه برای سلامتی امیدوارکننده هستند، اما قبل از نتیجه گیری به مطالعات انسانی بیشتری نیاز است.
خلاصه
برخی ادعا می کنند خرما سلامت استخوان ها را تقویت می کند و به کنترل قند خون کمک می کند، اما این اثرات به اندازه کافی مورد مطالعه قرار نگرفته است.
خرما فوق العاده همه کاره است و یک میان وعده خوشمزه درست می کند. آنها اغلب با غذاهای دیگر مانند بادام، کره آجیل یا پنیر نرم ترکیب می شوند.
خرما همچنین بسیار چسبنده است که باعث می شود به عنوان چسب در محصولات پخته شده مانند کلوچه ها و میله ها مفید باشد. همچنین میتوانید خرما را با مغزها و دانهها ترکیب کنید تا تنقلات سالم یا توپهای انرژیزا درست کنید.
علاوه بر این، میتوانید از خرما برای شیرین کردن سسها مانند سسهای سالاد و ماریناد استفاده کنید یا آنها را با اسموتی و بلغور جو دوسر مخلوط کنید.
توجه به این نکته ضروری است که خرما کالری بالایی دارد و طعم شیرین آن باعث سهولت در خوردن آن می شود. به همین دلیل بهتر است در حد اعتدال مصرف شوند.
روش های مختلفی برای خوردن خرما وجود دارد. آنها معمولاً به صورت ساده خورده می شوند اما می توانند در سایر غذاهای محبوب نیز گنجانده شوند. خرما میوه ای سالم است که باید در رژیم غذایی خود بگنجانید.
آنها سرشار از چندین ماده مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان هستند که همگی ممکن است فواید سلامتی از بهبود هضم تا کاهش خطر بیماری را داشته باشند.
راه های مختلفی برای افزودن خرما به رژیم غذایی وجود دارد. یکی از روش های محبوب خوردن آنها به عنوان یک شیرین کننده طبیعی در غذاهای مختلف است. آنها همچنین یک میان وعده عالی درست می کنند.
یافتن خرما به شکل خشک آن آسانتر است، اگرچه این خرما نسبت به میوههای تازه کالری بیشتری دارد، بنابراین مصرف آن در حد اعتدال مهم است.
خرما قطعا ارزش افزودن به رژیم غذایی خود را دارد، زیرا هم مغذی و هم خوشمزه است.