فلفل قرمز پودری تند و تند با نیش قوی است و در اینجا میخواهیم شما را با فلفل قرمز خشک آشنا سازیم.
تاریخچه/منطقه مبدا
فلفل دلمه ای بومی مکزیک، آمریکای مرکزی، هند غربی و بخش هایی از آمریکای جنوبی است.
همچنین یکی از فلفلهای نمونه فلفل قرمز تند می باشد.
اسپانیایی ها غلاف ها را در دنیای جدید کشف کردند و آنها را به اروپا بازگرداندند.
قبل از ورود اسپانیایی ها، هندی ها در پرو و گواتمالا از فلفل دلمه ای برای درمان معده و سایر بیماری ها استفاده می کردند.
نکات ذخیره سازی
در یخچال قرار دهید.
از این رو فلفل قرمز پودر شده بسیار مرغوب می باشد.
چند ایده برای شروع
از فلفل قرمز به مقدار کم استفاده کنید. چاشنی گزنده ای است و با پختن طعم آن تشدید می شود. برای یک میان وعده تند، فلفل قرمز آسیاب شده و نمک را به روغن داغ اضافه کنید.
شما می توانید فلفل قرمز تازه دریافت کنید و از مزایای آن برخوردار شوید.
بادام های بلانچ شده را تفت دهید تا طلایی شوند. یا کمی فلفل قرمز، پیاز، پنیر و بیکن به تخم مرغ های زده شده برای تخم مرغ های همزده یا املت اضافه کنید.
سعی کنید فلفل قرمز را به سس استیک باربیکیو اضافه کنید. از آن برای ترشی کردن یا رب استیک استفاده کنید.
بازگشت به دایره المعارف ادویه
- منابع:
- تبلیغات: